Kuinka luoda uusia Gmail-osoitteita työpöydälle

Sähköposti on tärkeä viestintätapa, ja Gmail on tässä suhteessa luotettavin tuotemerkki. Ihmiset pitävät useiden Gmail-tilien pitämistä eräänlaisena vaivana. Koska he pitävät yhdestä osoitteesta pääsyksi sähköposteihinsa, ja sisäänkirjautuminen käyttää samaa sähköpostiosoitetta. Se tekee prosessista melko yksinkertaisen.
Kuitenkin päinvastoin. Päivittäin sähköpostien pommituksissa on todella vaikeaa pitää kaikkia sähköposteja yhdessä Google-osoitteessa. Yksi on vaikea tunnistaa tarvittavat sähköpostiviestit, kun ne täytetään roskapostilla ja muilla mainosviesteillä. Jos käytät samaa henkilökohtaisissa ja ammatillisissa verkkotunnuksissasi, on vaara, että molemmat pääsevät päällekkäin. Sinun ei silti tarvitse olla huolissasi Gmail Tuki puhelinnumero Suomi : n avulla; voit luoda uuden sähköpostiosoitteen seuraavissa vaiheissa:

  • Ensin sinun on napsautettava avaa Gmailin kirjautumissivu. Tämä avaa ensisijaisen tilin postilaatikon automaattisesti, jos olet kirjautunut sisään. Jos et, niin sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi jatkaaksesi.
  • Napsauta sitten avattavan valikon alla profiilikuvaa postilaatikon oikeassa yläkulmassa. Jos kuvaa ei ole, etunimesi ensimmäiset alkukirjaimet toimivat samalla tavalla.
  • Kun napsautat Lisää tili avattavan valikon alaosassa, uusi sivu ilmestyy. Napsauta sitten seuraavan painikkeen vasemmalla puolella muita vaihtoehtoja. Napsauta valikkokohtien lähellä enemmän vaihtoehtoja -linkkiä luota tili.
  • Sinun on täytettävä uudet tilitiedot, kuten etunimi, sukunimi, käyttäjänimi ja salasana uudelle sähköpostiosoitteelle, syntymäaika, sukupuoli ja puhelinnumero, nykyinen sähköpostiosoite ja sijainti.
  • Napsauta tilin luonti -kohdan oikeassa lopussa olevaa seuraavaa vaihevaihtoehtoa. Napsauta Googlen käyttöehdot-sivun lopussa Hyväksyn, kun olet vierittänyt.
  • Napsauta vihdoin sivun keskellä sijaitsevaa Jatka Gmailiin. Vasta luotu osoite on nyt liitetty ensisijaiseen Gmail tiliin.

Siksi, jos sinulla on useita sähköpostitilejä, mukana on omat edut. Kun olet asettanut uuden sähköpostin, muista arvioida sähköpostiohjelma, kuten Windowsin postilintu tai Macille tarkoitettu airmail. Sen lisäksi, että pidät nimettömänä; se pitää sinut päällä ja järjestää useita tilejä.