Kuinka palauttaa poistetut sähköpostit Gmailista.

Google on hyvin tietoinen siitä, että on erittäin helppo poistaa vahingossa sähköpostiviestit postilaatikosta. Tästä syystä se ei poista sähköposteja heti, kun olet painanut Poista-painiketta. Sen sijaan se lähettää ne roskakoriin, josta sähköpostit voidaan tarvittaessa etsiä ja palauttaa. Viestit pysyvät roskakorissa 30 päivän ajan.

 Olemme usein joutuneet kohtaamaan tämän kiusallisen tilanteen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi, jos käytät Gmailia. Voit ottaa yhteyttä Gmailin tekniseen tukeen. He tarjoavat teknisen asiantuntemuksen hyvin koulutettujen sertifioitujen työntekijöidensä kautta. Koska he arvostavat vaivaasi, he arvostavat jokaista toimeksiantoa ja ovat valmiita menemään ylimääräinen maili tehdäksesi sinut onnelliseksi.

Vaiheet palautettujen viestien palauttamiseksi roskakorista

• Ensin sinun on napsautettava asetuksia.

• Etsi sitten etiketit yläpalkista ja avaa se napsauttamalla.

• Sen alapuolella on roskakori, jolla on kaksi vaihtoehtoa: näytä ja piilota.

• Kun olet napsauttanut Näytä, roskakori siirtyy vasemmalle sivupalkille.

• Roskakorikansio sisältää viimeisen 30 päivän poistetut viestit.

Pysyvästi poistettujen viestien palauttaminen roskakorista tai roskakorista
• Roskakorissa törrät yläpalkin ”Poista ikuisesti -painike”. Jos olet poistanut sähköpostit manuaalisesti painikkeella, on erittäin vaikea palauttaa nämä poistetut sähköpostit.

• Tällöin voit yhteystiedot Gmail tuki -tiimiin ‘puuttuvan sähköpostisivun’ kautta palauttaaksesi kadonneet viestit.

• Sinun on vain täytettävä Gmail-ohjekeskustelupalsta yksityiskohdilla, kuten sen tilin tiedoilla, jonka haluat palauttaa sähköpostit napsauttamalla Lähetä-painiketta. Tämä palvelu on hyödyllinen, jos kadotit sähköpostit hakkeroinnin tai luvattoman käytön takia tai tilisi on vaarantunut.

Loppujen lopuksi on tärkeää huomata, että nämä turvamekanismit eivät ole virhesuojattuja. Mutta Gmail asiakaspalvelu suomi avulla kaikki Gmailiin liittyvät valitukset ratkaistaan ​​mahdollisimman tehokkaasti, olipa kyse sitten tilin palautuksesta, kadonneiden salasanojen noutamisesta tai poistettujen sähköpostien palauttamisesta.